Для составления графика посещений деловых мероприятий и удобной навигации по павильону, СКАЧАЙТЕ ПРИЛОЖЕНИЕ ITECA.EVENTS
Модератор: Гүлнар Катибаева – Қазақстан Рестораторлар Клубы Қауымдастығының Президенті
Тақырыбы: Қазақстандағы HoReCa еңбек нарығында кадрларды мотивациялау және демотивациялау
Спикер: Улан Искаков – халықаралық деңгейдегі мейрамхана бизнесінің операциялық процестерінің сарапшысы, F&B персоналының жаттықтырушысы, F&B секторының жұмыс тобының жинақтау және команда құру сарапшысы.
Тақырыбы: Мейрамхана ісінде қызмет көрсету
Спикер: Гульжан Аукенова - сервис-жаттықтырушы, HoReCa клиенттеріне қызмет көрсетудің бизнес-процестерін стандарттау жөніндегі сарапшы, «Камми» қонақжайлылық мектебінің негізін қалаушы
Тақырыбы: «Зал қонақтарының итермелеу және тартылыс нүктелері».
Спикер: Безрукова Елена Аркадьевна – Мейрамхана бизнесі мектебінің директоры, жетекші бизнес-жаттықтырушы, психология ғылымдарының кандидаты, 2024 жылғы коучинг бойынша әлем чемпионатының президенті, 2023 жыл жаттықтырушысы, London, ECG амбассадоры, OCA People, мейрамхана бизнесі туралы кітаптар мен басылымдардың авторы.
Тақырыбы: Қонақжайлылық генетикалық мұра ретінде.
Спикер: Баймаганбетова Владислава - HoReCa сервис-жаттықтырушы, ұйымдастырушы психологы, мамандарға арналған оқу құралдарының және HoreGame монополиялық ойынының авторы.
Спикер: Гранкина Галина.
Модератор: Гүлнар Катибаева – Қазақстан Рестораторлар Клубы Қауымдастығының Президенті
Тақырыбы: Мейрамхана ісінде кезесетін күтпеген кедергілер
Спикер: Ирина Лебедева – HoReCa санатындағы жобаларды іске қосу және консалтинг; Yummy Food ортақ иеленушісі, Арман кино орталығының басқарушысы, қаржы директоры және ҚР рестораторлар клубы Қауымдастығының негізін қалаушысы.
Тақырыбы:Бухгалтерия және қойма
Спикер: Ляззат Линник - тәжірибелі басқарушы, Қазақстан рестораторлар Клубы Қауымдастығының негізін қалаушы, HoReCa саласында тәжірибелі бухгалтер.
Тақырыбы: Еңбек заңнамасы. Талаптар. Жиі бұзушылықтар. Жазалар.
Спикер: Юсупова Зульфия Муракамовна - Қазақстан Республикасы Қоғамдық тамақтандыру қызметкерлері кәсіподағы төрағасының орынбасары
Спикер: Arturas Kraujalis
Модератор: Гүлнар Катибаева – Қазақстан Рестораторлар Клубы Қауымдастығының Президенті
Тақырыбы: Мейрамхана бизнесіндегі маркетинг және бейілділік: талдаудан бастап акцияларға дейін
Тақырып: Жасанды интеллект және нейрожелілер – мейрамхана иелерінің ең жақсы көмекшісі
Спикер: Эрнест Жуланов - маркетолог және digital-сарапшы, VANGOG BAR және Alice MG аутсорсингтік компаниясының негізін қалаушы.
Спикер: Владислав Есев – ops.kz басқарушы директоры, Олива және Праймкитчен мейрамханаларының бұрынғы бренд - бас аспазшысы
Тақырыбы: Мен франшиза ұстаушыларына дейін қалай өстім
Спикер: Байке Ернар Керімханұлы – Қазақстан бойынша масштабталған қазақстандық Бауырдак франшизасының негізін қалаушыларының бірі
Модератор: Гүлнар Катибаева – Қазақстан Рестораторлар Клубы Қауымдастығының Президенті
Тақырыбы: «Жасыл мейрамхана» моделі. Жобаның ерекшеліктері, монетизация және геймификация
Спикер: Евгений Мухамеджанов – ECO Network жобасының негізін қалаушысы, «Жасыл Алматы» жобалық кеңсесінің басшысы.
Тақырыбы: HoReCa интерьерлерін сәтті жүзеге асыру, дизайнер-архитектор көзімен. Эко-дизайндағы әлемдік тенденциялар
Спикер: Арина Емец – интерьер дизайнері, «ПятьВосьмых» дизайн және сәулет бюросының негізін қалаушы
Спикер: Куватов Уткир
Тақырыбы: Талдау: EBITDA неден тұрады, оған маркетинг, операциялық басқару, foodtech және сатып алу қалай әсер етеді.
Спикерлер:
Тақырыбы: Навыки: Жоғары талаптар, эмоционалды түрде жетілмегендік және қарқынды ырғақ – мейрамханада оқытуды қалай ұйымдастыру керек.
Спикерлер:
Тақырыбы: Теңтүпнұсқалық: Өнімнің ерекшелігін қалай табуға болады және неге қонақтар жалған өнімдерді ұнатпайды.
Спикерлер:
Спикер: Табанов Абдул
Спикерлер: Наталья Метляева, Марина Рейдина
Спикер: Байманов Ерлан
Taste Talks: Дәмнен визуалға дейін – блогерлер, сыншылар және фотографтар мейрамхана имиджін қалай қалыптастырады.
Модератор: Андрей Съедин – Гастро-энтузиаст, «ГастроБайтер» фудкритикасы бар Бірінші арнаның авторы
Тақырыбы: Гастрономиялық трендтерге алғашқы сапарлардан бастап: мейрамхана шолуларының форматы қалай өзгерді
Спикер: Руслан Айтпаев – Алматы мейрамханаларының бас шолушысы, @rus_goest
Тақырыбы: Жеке бренд және тиімді серіктестік арқылы бизнесті дамыту
Спикер: Маржан Өтеген - қазақстандық бизнес-вумен, «by Marzhan Otegen наубайханасы» кофеханасының иесі, @marzhan.otegen
Тақырыбы: Фуд-фотографиядағы мифтер мен стереотиптер. Болжау мен шындықтың тепе-теңдігі. Сатылымды арттыратын тәбетті ашатын кадрлардың рецепті
Спикер: Максим Спариш – Фуд-фотографы, @sparish_maxim
Сессия туралы сипаттама: Бұл сессия сізді мейрамханалық шолулар, жеке брендтер және фуд-фотография әлеміне ендіреді. Визуалды және мәтіндік форматтардың гастрономиялық жобаларды қабылдауға қалай әсер ететінін, әрбір мекеменің ерекше стилін қалыптастырып, жаңа клиенттер тартуда қандай рөл атқаратынын білетін боласыз. Біз бүгінгі таңда мейрамханалық брендтердің табысын анықтайтын тенденцияларды талқылаймыз және аспаздық әсерлердің экран арқылы сезінуге болатын өнерге қалай айналатынын қарастырамыз.